U.G.L.Y

Fy fasiken på den här dagen -.- Jag vaknade imårse och kände mig extra stressad, med massa telefonsamtal och ärenden att uträtta. Jag började med att ringa lio för att jag FORTFARANDE inte fått in mina lergigan trots att jag ringde de i fredags och de lovade att de skulle kommit in under fredagen. Jag skickade iväg receptet för över två veckor sedan. Fattar inte vad de sysslar med.
De hade telefontider mellan 10-11 och jag ringde tio i elva men då hade de redan stängt telefontiderna:/ vilket e jävligt märkligt med tanka på att de ska ha öppet då. Så dem fick ja inte tag på.
Var tvungen och handla nya cigg med, så gick till hemköp, men fattig som jag är blev jag tvungen att betala i enbart småmynt.
Jag gick hem lämnade sakerna för att sedan gå till ya och plugga teori. Väl där kände jag mig som ett jävla tard med tanke på att jag inte kunde ett skit:S Satt i 50min och gick hem sen.

Jag kan inte få ut J ur mitt huvud heller:( Fy FAAN! vad jag saknar honom. Jag tycker om att kasta skit på honom, men det är enbart för att han sårat mig något så fruktansvärt. Kommer aldrig träffa någon ny heller. Jag är för jävla ful för att någon ens skulle vilja ha mig -.- jävla äckel fitt hora jag ÄR!!!!! Om jag kunde krypa ur skinnet så skulle jag defenitivt ha gjort det vid det här laget.
Tänk så hittar J någon ny? Ska han sitta och tycka att hon e så jävla vacker, när det var sådant han brukade göra med mig? Jag står inte ut med tanken på att han inte tycker om mig mer. Att han ska älska någon annan och ha sex med någon annan än mig!
Förstår inte vart allt gick fel.. och jag blir förbannad på honom. Det är hans fel att jag känner såhär. Jag tyckte inte ens om honom från första början. Han verkade bara vara en upplåst idiot som drack och åt för mycket. Jag tyckte han såg bra ut, men hans personlighet idiotstämplade honom i mina ögon. Och några månader senare råkade jag stöta på honom igen. Då min första tanke var "OH nej inte HAN!" då jag steg in hemma hos Millans granne för att träffa Camilla som va där. Sedan sov han oss mig och sedan ville han va med mig och till slut blev jag kär i honom:S varför i helvete blev det så? Kunde han inte bara ha hållt sig borta från första jävla början så hade jag inte behövt sitta i den här sitsen >.<
Det är väl inte meningen att man ska behöva träffa nån ny för att helt komma över sitt X? lr?
för om d e så, är det helt kört för min del.
Lika bra att börja med testamentet och beställa kista dir.

J

Två dagar har jag spenderat i total kreativitetsmani! Jag har lyckats få upp min websida samt ritat en bild och redigerat en hel massa.
Men inatt drömde jag om Jonny, vilket har medfört en slags apati till verkligheten. Nu tänker jag på honom för mycket igen och jag tycker inte om det.
Malin sa att hon tror hon såg Jonny igår utanför konsum men var inte säker på om det var han eller inte. Hon sa hur som helst att jag inte behövde oroa mig för något, för om det var han så hade han gått upp ca7 kg, var helt stekröd, flottig och med nästan rakat huvud, dessutom gick han iväg med en kille (troligtvis någon polare till honom). De skulle väl hem och lana wow och de hade köpt massa billys panpizza, vilket i sin tur kommer resultera i att han går upp ännu mer.

Jag har också gått upp. Men jag har gått från att va undernärd till normalviktig:D från 47 till 54^^ vilket faktiskt var ett projekt jag jobbat på under längre tid. Allt har dessutom satt sig på tuttarna och låren:P så fuck yeah!
Jag måste vara bättre än Jonny. För honom har det nog ingen som helst betydelse vad ja gör och inte gör, men för mig är det en seger om han blir sämre än mig. Jag måste vara bättre!

MyouSick: Silverstein - Giving up

Cigarett längder

Camilla och jag har kommit fram till ett nytt mått, så kallat Cigarett längder där man mäter av hur många cigg man hinner röka innan man nått fram till sitt nya mål. Det tar tex. en cigg för mig att ta mig från min lägenhet hem till Camilla, vilket innebär att det är 1 cigarettlängd till Camilla, alltså en tidsperiod av max 10 mins promenad.
Det tar mig två cigarettlängder att ta mig till Malin, dvs två cigg, vilket betyder inte mer än 20min gångavstånd.

Det är härligt vad smart man blir av att röka:D!

MyouSick: Paola - Above the candystore


Äventyr!

Då jag och min flickvän separerade i december förra året, blev jag en självständig kvinna. Efter två och ett halvt år i ett stormigt förhållande slog jag mig slutligen fri. Olivia flyttade till valdemarsvik och jag bodde kvar i våran tvåa i Norrköping. Två månader efter vårat breakup träffade jag buksvinet. Efter en het kärleksnatt (utan sex, må jag be att få pointera!) blev vi upp till öronen förälskade och en vecka senare hade han släpat hit sitt skit.
I början på april bestämde sig dock buksvinet för att han hellre ville bli hardcore wow'are på heltid (och spela minst fyra dagar i veckan!), därmed tog han sitt pick och pack och drog och lämnade mig helt heartbroken att dö i all ensamhet.
Vad han inte räknade med var att mina ninjasuperkrafter skulle kicka in, och så snabbt som det var sagt var jag på benen igen. ! HA!

Nu lever jag som ensam tvåkatts mor i en tvåa och utan några jefla cash.

Idag... Om några timmar alltså, ska jag till sjukhuset och träffa en psykdoktor för att prata om alla mina själsliga åkommor. Efter det ska jag dra till biblioteket och sno toapapper... Har absolut INGA pengar.. Livet är så ibland, och då är det tur att bibblan finns, där inte bara böcker är gratis, utan även wc och TP! PRISA biblioteket! :D

Ska även försöka sätta mig ner i lugn och ro senare och försöka designa en ny layout till sidan:/ får se vad dessa flinka fingrar hittar på för skoj. Tillsvidare får jag stå ut med nuvarande skitdesign..

Myousick: Zeromancer - Die of a broken heart


Gluttoby

Fick en rejäl dos av kreativitet idag. Har varit artisktiskt hk sedan förra året, men idag släppte jag alltså alla hämningar och lät kreativiteten flöda:D
Nu har jag ingen svart penna kvar och käkat upp halva suddigummit, men det var det värt. I represnt to you... Gluttoby. En fett dödlig synd;)

Consume your sin. Taste it.. Embrace it.

Myousick: Coca Carola - Vem är jag?

RSS 2.0